DAR: Erittäin tyttömäinen salaisuus sarjakuvapäiväkirja

Erika Moen on itse julkaissut hänen webcomic Dar: erittäin tyttömäisen salaisen sarjakuvan (NSFW-linkki) ensimmäisen kokoelman keräämällä nauhat vuosina 2006-2008. Vaikka webcomic -päiväkirjaliuskoja on paljon, tämä on kuin kukaan muu.

Ensinnäkin se on huomattavan surkea ja selkeä. Erika ei ole ujo kehon, omien tai muiden käsittelemiseen ja fyysisiin toimintoihin, kuten sukupuoleen tai pieruihin. Hänen kuvauksensa näistä ovat sekä hauskoja että rehellisiä. Muutamasta ensimmäisestä nauhasta tiedät, voitko pysyä hänen kanssaan – ensimmäinen on esimerkkejä erilaisista asioista, jotka tekevät hänestä orgasmin, kun taas toinen on hänen leikkimisensä miehensä peniksen kanssa. Mutta jokaiselle vain aikuisille tarkoitetulle aiheelle, kuten vierailulle nauha-niveliin, siellä on huomattavan makea tai emotionaalisesti vaikuttava nauha, kuten rakkauden suudella teetä juomalla.

Jotkut, joihin voit liittyä. Ajatus helpoasta kohtelusta, kuten evästeet, jotka tekevät päivästä paremman, vastaa monien ihmisten kokemusta. Jotkut ovat todella ajatuksia herättäviä, kuten ”omaelämäkerralla”, jossa taiteilija käsittelee kysymystä: “Onko tuntemasi ihmisistä vaikea kirjoittaa?” Jotkut täysnastoista nauhoista voivat olla sietämättömästi söpöjä, harvoin näet rinnalla. Yksi kissansa parranajoista (”kissa on eufemismi”, nauha hyödyllisesti huomauttaa) on sarjakuvamuodon fantastinen käyttö tavalla, jota mikään muu väline ei tue.

Lisäksi Erika on kiehtova henkilö. Hän on taiteilija, joka toimii myös elävänä alastonmallina. Hän tunnistaa lesboksi, mutta rakastui ja meni naimisiin miehen kanssa. (Hänen esittelynsä, joka kattaa vuosia 2003-2006, tiivistää tämän historian. Haluaisin kuulla paljon enemmän hänen valinnoista ja tunteista tällä alalla.) Hän ei selvästikään ole ujo, kun se koskee tarinoita mistään näistä elementit.

Olen lukenut muita omaelämäkerrallisia sarjakuvia vastaavista aiheista, joissa reaktioni oli ”liian paljon tietoa!” Halusin välttää taiteilijan tapaamisen seurauksena, koska tuntui siltä, että minulla ei ollut parasta tietää heistä niin paljon, kun en ollut koskaan tavannut niitä. Erikan kanssa se on erilainen. Hänen persoonallisuutensa näyttää avoimelta ja mukavalta ja kuin hän olisi upea ihminen, jonka kanssa viettää aikaa.

Tärkeintä on, että hän on dynaaminen taiteilija. Hänen sarjakuva on sujuvaa ja saavutettu. Hän käyttää median temppuja liikkeen sieppaamiseen tarvittaessa ja aina vain paras hetki.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook
Tumblr

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post NYCK @ Knight (Itse nimitetty)