Action Lab Signs käsittelee Diamond Book Distributors

Mediajulkaisua-Diamond Comic Distributors, joka on maailman suurin englanninkielisten sarjakuvien jakelija, ilmoittaa mielellään allekirjoitetun toimitussopimuksen sarjakuvien ja graafisen romaanin kustantajan Action Lab Entertainmentin kanssa. Sopimus sallii Diamond Comic Distributorsin (DCD) ja Sisar Company Diamond Book Distributors (DBD), että oikeudet jakaa yksinomaan Action Lab -julkaisut uusia julkaisuja markkinoille maailmanlaajuisesti, mukaan lukien sarjakuvakaupat, kirjakaupat, kirjastot ja muut joukkotuotteet.
Vuodesta 2010 lähtien Action Lab Home Entertainment on julkaissut erilaisten genrejen sarjakuvia kaiken ikäisille faneille, ja heidän paljon tunnettuja sarjakuvia on prinssiton. Koska sitten Action Lab on kasvanut menestyksekkäästi Yhdysvaltain sarjakuvien ja kodin viihdemarkkinoilla ja on valmis laajentumaan kirjamarkkinoille ympäri maailmaa. Diamondin ja Action Labin välisen uuden toimitussopimuksen avulla DBD voi jakaa Action Lab Book -tuotteita paljon enemmän markkinoille, laajentaen Action Lab -brändin ulottuvuutta paljon enemmän yleisöille.

“Tämä on toinen jännittävä askel eteenpäin toimintalaboratoriolle”, selitti Action Lab -presidentti Kevin Freeman. “Olemme erittäin iloisia tuottamien kirjojen laadusta, ja tämä Diamondin kanssa sopimus merkitsee sitä, että paljon enemmän ihmisillä ympäri maailmaa on mahdollisuus lukea niitä.”

“Meillä on ilo kehittää suhde Action Lab Home Entertainment -tapahtumaan, koska he uskovat meille DBD: ssä laajentaakseen heidän nimensä ja tuotteensa uusille markkinoille”, sanoi DBD: n myynti- ja markkinointijohtaja Kuo-yu Liang. “Epäilemättä käytämme kaikkia resurssejamme saadaksesi Action Lab -kirjatuotteet kauppoihin ja sarjakuvien hyllyille, erikoismyymälöille ja muille parhaimpiin kirjaan liittyviin jälleenmyyjän maailmanlaajuisiin, saavuttaen suuremman, paljon monipuolisemman yleisön.”

Tietoja Action Lab Entertainmentista, joka perustettiin vuonna 2010, tarkoituksena yhdistää kollektiiviset kykynsä yhdeksi, voimakkaaseen kokonaisuuteen, Action Lab Home Entertainmentin jäsenillä on useita vuosia multimedian kustantamisessa, suunnittelussa ja liiketoiminnassa. Heidän ensimmäinen julkaisunsa, murtumansa, rahoitettiin onnistuneesti Kickstarterin kautta, ja koska he ovat jatkaneet tehtäväänsä tuottaa korkealaatuista, genreä kallistavaa viihdettä. Koska sen muodostuminen, A.L.E: n tunnustukset rakentavat päivittäin. Sen paljon suosituimpien nimikkeiden joukossa ovat kaiken ikäisiä materiaaleja, kuten Eisner, Glyph, Shel Dorf Award -sarja Princless, NFL Rushzone (perustuu Nickelodeon -televisiosarjaan), Jamal Iglen Molly Danger, taiteilija/ kirjailija Jeremy Dale’s Hit Sares Skyward ja Gale ja Gale Middletonin (pieni poni, pienin lemmikkikauppa) hirvittävästi viehättäviä Vamplets. Action Labin kypsät lukijat leimaavat Action Lab Danger Zone jatkaa sarjakuvien kodin viihteen kirjekuorta, jonka otsikot ovat yhtä monimuotoisia kuin EHMM-teoria ja Dan Mendozan ylimmän kauhu-komedian Zombie Tramp, lopullinen sairaus ja BO, Plushy Gangster.

Tietoja Diamond Book Distributors (DBD) -DBD on Diamond Comic Contryors, Inc. -yrityksen osasto, ja se on omistettu laajan valikoiman graafisia romaaneja ja muita popkulttuuritavaroita, jotka Muut myyjät maailmanlaajuisesti. DBD on koti monille maailmanluokan kustantajille, mukaan lukien Dark Horse Comics, palkittujen ja myydyimpien luojien ja -sarjojen kustantaja, mukaan lukien Joss Whedon, Mike Mignola, Frank Miller, Buffy the Vampire Slayer, Zelda, Conan ja The Legend Tähtien sota -franchising; IDW, Transformers -kustantaja ja pikku poni; Image Comics, Robert Kirkmanin The Walking Deadin ja Brian K. Vaughanin saagan kustantaja; Dynamite Entertainment, The Green Hornetin kustantaja; ja lukuisia muita. Katso paljon lisätietoja Diamond -kirjoista verkossa osoitteessa www.diamondbookDistrutors.com.

Tietoja Diamond -sarjakuvien jakelijoista (DCD) – Diamond on sarjakuvien ja popkulttuurin yhteydessä. Baltimoressa, MD, DCD on maailman suurin englanninkielisten sarjakuvien, graafisten romaanien ja niihin liittyvien pop-kulttuurien tavaroiden jakelija, joka palvelee tuhansia myyjiä ympäri maailmaa. Katso paljon lisätietoja Diamondista verkossa osoitteessa www.diamondcomics.com.

Jaa tämä:
Jaa

Reddit
Viserrys

LinkedIn
Tumblr

Sähke
Pinterest

Facebook
Tasku

Whatsapp

Kuten tämä:
Kuten lataaminen …

Liittyvä

Diamond DistributionDiamond Comic Distributorsin hankkima keräilyluokitusviranomainen on ilmoittanut hankkimasta keräilyvaltaa (CGA). Lehdistötiedote seuraa: Mediajulkaisu-Diamond Comic Distributors (DCD), maailman suurin englanninkielisten sarjakuvien, graafisten romaanien ja popkulttuuritarjojen jakelija, ilmoitti tänään, että se on hankkinut keräilyluokitusviranomaisen (CGA), kaivojen operaattori -KUNTAA…
13. lokakuuta 2021 “Comiclist”

Frank Miller esittelee allekirjoittaa yksinoikeuden jakelukaupan DiamondDiamond Comic Distributors -yrityksen kanssa allekirjoittanut yksinoikeuden jakelusopimuksen Frank Miller Presentsin kanssanull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Batman: The Dark Knight Returns vs Wolverine: Pieni sarja
Next post Ulkopuolinen ylläpitää reunaansa paholaisessa ja hänen rakkauslaulussaan