Batman: The Dark Knight Returns vs Wolverine: Pieni sarja

Tervetuloa tämän viikon Blogger Domen painos! Täällä bloggaajat väittävät erilaisia aiheita, joihin liittyy sarjakuvien markkinoita ja teollisuutta. Tämä on yhdistelmä Big Bang -teoriaa kohtaavat WWE: n. Bloggaajat, jotka menevät toisiinsa huvittamaan ja kouluttamaan lukijoitamme. Ja haluamme kuulla, mitä sinun on sanottava siitä. Aiheemme on tänään kaksi klassista minisarjaa. Joseph edustaa Team Wolverine: mini-sarjaa, kun taas Norman edustaa Team Batman: The Dark Knight palaa.

Nyt pääsy Gocollect -kupoliin … Joseph ja Norman !!!!!!!

JOSEPH: Tänään kohdan suurta vastustajaa Normanissa.

Norman tutkii numeroita ja muita muuttujia, joita lukuisat kirjoittajat kaipaavat. Anna Norman tulla minuun hänen numeroillaan. Annan hänelle opetusohjelman siitä, kuinka löytää asiaankuuluvia tietoja. Sen jälkeen pistän hänet sitten johdonmukaisesti tarkkuuden kanssa käyttämällä muita elementtejä osoittaakseen hänelle, että Wolverine: minisarja on paljon tärkeämpi sijoittajille ja keräilijöille kuin Batman: Dark Knight Returns.

Olen DC Comics -fani ja jopa minun pitäisi myöntää Wolverine: Mini-Series on näiden kahden parempi valinta. Justice League -elokuvassa, kun Barry Allen kysyi, mikä oli Bruce Waynen supervalta, hän vastasi yksinkertaisesti “olen rikas”. Se on hahmo, jonka perustat koko väitteen? Norman, jolle kohtaat minua, puhut nyt ahmosta. Haluan kertoa sinulle Normanin: ”… Olen paras siellä mitä teen. Mutta se, mitä teen parhaiten, ei ole kovin mukavaa. ” Norman, ole valmis menettämään tämän taistelun.

Norman: Kun tämä kirja ilmestyi, olin vielä lukiossa lukiossa.

Tuolloin tietokoneet, pankkiautomaatit, blockbuster -video ja kotivideopelit tuntuivat siltä, että tietokausi olisi alkanut… heidän nimikkeissä oli jopa radioasemia, joissa oli ”Modern Rock”, mikä näyttää viehättävältä nyt, katsomalla taaksepäin. Lisäksi sarjakuvat olivat edelleen melko helppoja asioita. Tarinat kirjoitettiin sellaisina kuin ne olivat olleet vuosikymmeniä; päähenkilö, antagonisti ja vastahakoiset sivulliset.

Sitten tuli Dark Knight Returns Saga. Se kirjoitti kirjaimellisesti Batmanin ohjeet ja näytti meille, mitä kaikki halusivat nähdä takaisin päivällä. Me kaikki rakastimme anti-sankareita. Siksi Wolverine ja Punisher olivat niin suosittuja pronssikaudella.

Useita vuosia BA: n jälkeen sarjakuva kohtaus ei ollut muuttunut. Toisin sanoen, kunnes Frank Miller teki käsikirjoituksen, lyijykynät ja musteet Batmanille: Dark Knight Returns #1 joulukuussa 1985. Lopputulos oli sarjakuvan mestariteos ja Seachange DC -sarjakuville ja sarjakuville kaikkialla.

Kuinka tämä Batman: Dark Knight palauttaa #1 verrattuna aikaisempiin avaimiin pronssikauden lopussa? Vertaamme ja vastakohtana Wolverine #1: een. Tämä oli Wolverinen ensimmäinen itsenäinen sarjakuvan nimi. Hauska asia, Frank Miller teki taidetta molemmissa! Mitkä ovat trendituottojen, CGC-väestölaskennan ja näiden kahden anti-sankarin hinnoittelun erot? Lopuksi, mikä on ajan testi ja sitä pidetään edelleen peliä muuttavana klassikkona ja välttämättömänä keräilykelpoisena?

Erä 1…. ensimmäinen veri

Joseph: Olen valmis Normanille.

Hän on numeroiden mestari. Hän manipuloi numeroita tukeakseen kaikkia väitteitä, joita hän haluaa. En kumartele niin matalaa tässä taistelussa. Haluan, että lukijat näyttävät minkä tahansa numeron. Jos olet uusi GoCollect, voit lyödä Dig Deeer -painiketta arvioidaksesi numeroita. En halua manipuloida numeroita, joten olen poistanut kaikki rajoitukset. Asetin enimmäismäärän, joka on analysoitava 10 000: een ja päivämäärän, joka kulkee takaisin 1/1/2001, kauimpana voin palata takaisin.

Nämä kaksi liikettä antavat minun arvioida jokaisen tietokannan myynnin sen sijaan, että kirsikka poimitaan haluamani tiedot ja sulkemalla pois tiedot, joita en halua.

Tässä on vierekkäin vertailu kahden ensimmäisen numeron trendeistä:

Wolverine #1

+261.5

Arvosana

9.8

Batman: Dark Knight Returns #1+217,9%

+201,7%
9.6
+98,7%

+228%
9.4
+75,3

En enää pumppaa Normania näillä numeroilla, koska ne ovat hänelle niin pahoja. Voit verrata myyntiä vain luokista 9,8 – 7,0, koska Wolverine #1 oli ainoa kahdesta, joiden kirjat olivat luokiteltuja yli 9,8 ja alle 7,0: lla, jolla oli paljon enemmän kuin yksi myynti, jota GoCollect pystyi käyttämään tietojen laatimiseen. Ainoa Wolverine #1 -luokka, joka oli laskenut alle 100%, oli 7,0 -luokka, jonka pieni trendi -arvo oli 50,5%. Jokainen Batmanin alle 9,2 luokka: DKR: llä oli trenditiedot alla olevalla merkinnällä -23,1%: n trendi kyseiselle luokalle. Niiden pitäisi olla numeroita, jotka pelkäävät sinua.

Mutta odota, siellä on enemmän!

Seuraavaksi haluan kaivaa kuumia sarjakuvia tässä kuussa. Jos käytät GoCollect -tietoja ja tarkistat pronssikauden sarjakuvia, saat paljon uudemman kuvan siitä, kuinka markkinat näkevät nämä kirjat. Otsikon vieressä olevat numerot ovat siellä, missä kyseinen kysymys asetettiin Gocollectin Hot Pronze Age Comics -luetteloon 5. toukokuuta 2021.

Wolverine #1 ( #4) Wolverine #2 ( #94) Wolverine #3 ( #95) Wolverine #4 ( #132)

Koko sarja Inullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Comiclist Preview: Moonshine#1
Next post Action Lab Signs käsittelee Diamond Book Distributors