Aspen paljastaa voittajat tyylit idolisoidusta kilpailusta

mediajulkaisu – fanit ovat ensimmäistä kertaa olleet käsiään todella tuottaessaan sarjakuviaan, koska vierailijat saivat mahdollisuuden äänestää kunkin Aspenin hahmon ulkonäöstä Uusin sarja, ”Idolized”, debytoi vuonna 2012. Lukemattomia ääniä annettiin, monet kilpailuista olivat poikkeuksellisen lähellä, samoin kuin voittajatyylit on nyt kaikki paljastettu.
Jokaiselle hahmolle ”idolisoitu” taiteilija Micah Gunnell tarjosi Aspenin kolme erilaista “ulkonäköä” valita. Tämän sarjan kohdalla Aspenin sen sijaan, että Aspen valitsee ulkonäön joukossa, Aspen teki kuitenkin päätöksen avata sen niin paljon kuin fanit ja antaa heidän päättää.

Viikolla viidellä, viimeisellä äänestysviikolla, faneilla oli mahdollisuus äänestää Trooper -tyyleistä. Trooper on entinen viranomaisten poliisi, joka toipuu melkein rasvaisesta ammunnasta ja pyrkii tarkistamaan itsensä todelliseksi sankariksi huolimatta hänen voimiensa puutteesta. Faneilla ei ehdottomasti ollut minkäänlaista varmuuden puutetta heidän mieluummin heidän etsimisestään, koska voittajatyyli vallitsi maanvyörymässä.

“Olemme todella innoissamme poikkeuksellisesta kiinnostuksen määrästä, jonka tämä annettiin epäjumalille”, Aspenin presidentti Frank Mastromauro totesi. ”Se on sarja, jonka uskon ilman kysymystä, jota kävijät ehdottomasti rakastavat, samoin kuin olen niin iloinen, että pystyimme tarjoamaan faneille mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa sarjan kanssa ja avustaa käsinsä muotoilussa se.”

Ja Aspenin päätoimittajan Vince Hernandezin mukaan ”Meillä on vielä suurempia idolisoituja tapahtumia seuraavien viikkojen aikana. Pysy kuulolla, ja jos et vielä ole, muista “pitää” idolisoidusta sivusta osoitteessa www.facebook.com/idolizedcomic in Buy kuulla uutiset ensin, ennen missään muualla. ”

”Idolisoitu” on Aspenin ensimmäinen supersankarisarja. Se kertoo tarinan naisesta, jolla on supervoimat ja tumma menneisyys, joka etsii kostoa, ja lopulta löytää lunastuksen televisioidun supersankarin kilpailunäyttelyn kilpailuohjelman kautta. Pohjimmiltaan se on “todellinen hiekka” tyydyttää “American Idol”… viipeillä. Sarjan on kirjoittanut David B. Schwartz (arvostettu kuvasarjakuvien ”Meltdown”, “Aspen Showcase: Ember” ja “Fathom: Blue Descent”), räjähtävän taidetta Micah Gunnell (“Offged”, “Executive” Assistentti: Orchid ”,“ Dellec ”) sekä David Curielin (” Executive Assistant: Orchid ”) värit sekä debyytti vuoden 2012 puolivälissä.

Tarkasta paljon lisätietoja Aspen -sarjakuvista www.aspencomics.com tai www.aspenstore.com

www.facebook.com/aspencomics

www.twitter.com/aspencomics

www.davidbschwartz.net

www.twitter.com/davidbschwartz

Jaa tämä:
Jaa

Reddit
Viserrys

LinkedIn
Tumblr

Sähke
Pinterest

Facebook
Tasku

Whatsapp

Kuten tämä:
Kuten lataaminen …

Liittyvä

Auta Aspen -nautintoa tuottamaan uuden sarjan IdolizedMedia -julkaisunsa – fanit voivat ensimmäistä kertaa saada käsiään todella tuottaessaan sarjakuviaan, koska vierailijat saavat mahdollisuuden äänestää kunkin Aspenin uusimman sarjan hahmojen ulkonäöstä Idolizedissa , debytoi vuonna 2012. Nyt sinulla, fani, voi olla …
24. lokakuuta 2011 “Sarjakuvat”

Voit auttaa valitsemaan Idolisoidun ongelma 5Media -julkaisun – “Idolized”, Aspen Comics -hitti New Comic Book -sarja, keskittyy totuuden TV -ohjelmaan, jossa asiakkaat äänestävät valitaksesi seuraavan “Superhero Idol”. Pitäessään tätä teemaa, Aspen on jatkuvasti tarjonnut kävijöille mielenkiintoisia mahdollisuuksia…
22. joulukuuta 2012 “Sarjakuvat”

Voit olla supersankari idoli IdolizedMedia -julkaisun ongelmassa – ensin Aspen Comics käytti sinulle mahdollisuutta äänestää siitä, miltä heidän tulevan sarjansa “Idolised” hahmot näyttävät. Nyt he käyttävät sinulle mahdollisuutta näyttää todella hahmona sarjassa. “Idolisoitu” on haava …
25. tammikuuta 2012 “Sarjakuvat”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Alder-A Constant Drift -sovellukseni vaiheessa (EP)
Next post #ArtMubarak – Taidehashtag -pyrkimykset juhlia taiteita muslimin naapurustosta 10. elokuuta