Luther Strode Returns

Tämä viesti on jätetty:

Kotisivun kohokohdat,
Lehdistötiedote

Luther Stroden perintö
merkitsee suositun sarjan viimeinen luku

Luther Strode #1 perintö

Justin Jordan ja Tradd Moore yhdistyvät Luther Stroden Legacylle, joka on suositun Luther Strode -trilogian viimeinen luku, joka on tarkoitus käynnistää Image Comics -yrityksestä 1. huhtikuuta.

Luther Strode ja Petra ovat olleet viiden vuoden ajan juoksemassa. Nyt juoksuaika on ohi, ja murhakultti menee alas. Tie Kainiin alkaa täältä Luther Strode #1: n kaksoiskokoisessa debyytissä.

”Tätä olemme rakentaneet. Kaikki nuo kysymykset? Heihin vastataan täällä ”, Jordan sanoi. ”Tämä on Luther Strode otettu maailmanlaajuisesti. Olemme menossa isommiksi, hullummiksi ja verisammiksi kuin ennen, ja ei ole mitään takeita, että kukaan tekee siitä hengissä. ”

Lukijat tapasivat Lutherin ensin Luther Stroden epätavallisessa kyvyssä. Vain keskimääräinen nörtti, Luther Strode lähettää kehonrakennuskurssille vanhasta sarjakuvasta – se, joka lopulta toimii paljon paremmin kuin hän koskaan kuvitellut. Vaikka hänen uusi löydetty vahvuus ja epätavalliset kykynsä tekevät koulusta paljon helpompaa, ne ovat myös aiheuttaneet joitain erittäin pahoja ihmisiä kiinnostamaan häntä erittäin innokkaasti.

Seurannassa, Luther Strode -legenda, Lutherista tuli paljon enemmän kuin painajainen hänen kaupunginsa pahoille miehille … hänestä tuli legenda. Hän löysi itsensä legendaarisen tappajan metsästämäksi ja päätyi lunastukseen ja uuteen operaatioon elämässä: Pysäytä ihmiset, jotka tekivät hänestä mitä hän on.

Luther Stroden perintö vie Petran ja Lutherin ympäri maailmaa, Venäjältä Hongkongiin johonkin paikkaan itään Edenistä, metsästäen miestä, joka aloitti kaiken tämän: Kain itse. Tarina päättyy tähän.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Marvel-hahmojen Sony Pictures Universe, joka sisältää Marc Guggenheimin
Next post Markleyn kuumeiset aivot: Ihmettelen