ONI Press ilmoittaa, että ONI Games

Mediajulkaisu-Kyydytetty Portland-pohjainen Comics-kustantaja Oni Press ilmoittaa, että ONI Games -tapahtumassa on uusi pelaaminen, joka on omistettu Oni ​​Press -nimikkeiden tuomiseksi kasvaville pöytätason markkinoille.
Renegade Game Studiosin Scott Pilgrimin arvokkaan bittikorttipelin toiminnassa Bryan Lee O’Malleyn graafisen kirjasarjan perusteella sekä Keith Bakerin (synkkyys, Illimat), positiivisen ratkaiseva ja fanien toiminta oikeudenmukaisesti, luoma Äskettäin esitelty Dead of Wintertime -sarjakuva, joka perustuu Plaid Hat Gamesin hittilautapeliin, edellisen kumppanuuden lisäksi Pinnacle-nautintoryhmän kanssa Cullen Bunnin ja Brian Hurtin kuudennen aseen tuomalla Savage Worlds -roolipelisysteemille, Oni Press Tuntui, että oli aika hyötyä vauhdista paljon virallisemmalle pääsylle pelimaailmaan.

”Mielenkiintoisten edistysaskeleiden ja nykyaikaisen pöytätason räjähtävän kasvun faneina olemme ekstaattisia tuodaksemme täsmälleen saman korkealaatuisen ja toteutuksen luojaomaisissa sarjakuvissa sekä graafisissa romaaneissa lautapeleiden maailmaan, ”Kommentoi ONI Pressin luovan/liiketoiminnan kehityksen johtaja Charlie Chu. “Mahdollisuus tuoda hauskanpitoa, helposti saatavilla olevia ja omaperäisiä sarjakuvia sekä graafisia romaaneja elämästä sivulta pahviin on vastustamatonta.”

Oni-pelien jäljennöksen painopiste on yhteistyössä sekä uusien että ammattimaisten pelisuunnittelijoiden sekä vakiintuneiden pelien kustantajien kanssa tuodakseen alkuperäisten luojaomistuksessa olevien sarjakuviensa erikoishahmot ja vilkkaat maailmat pelien maailmaan.
ONI Pressin liittyminen auttaakseen käsittelemään tätä työtä, on markkinoiden ammattilainen Steve Ellis. Ellis on työskennellyt pelimarkkinoilla monilla ominaisuuksilla lähes 20 vuoden ajan, mukaan lukien vähittäiskauppa luojana sekä Rainy Day Games -yrityksen omistaja, samoin kuin pitkän luottotulokset pelityylissä sekä etenemistä työpaikkoihin, kuten kuten työpaikkoihin Dicey Goblins, The Trains -sarja, samoin kuin paljon muita.

“Olen ekstaattinen liittyä Oni Pressin ammattitaitoiseen joukkueeseen, kun he aloittavat uuden ponnistelun pelien alueella”, Steve Ellis totesi. “Odotan eteenpäin työskentelyä paljon ammattitaitoisten pelisuunnittelijoiden ja suunnittelijoiden kanssa tuodakseni muutamia erinomaisista ONI Press -ominaisuuksista elämään uusilla interaktiivisilla tavoilla.”

“Olemme niin innoissamme siitä, että Steve työskentelee monipuolinen taito, joka työskentelee Charlien kanssa hengittääkseen elämää tähän uuteen luokitteluun liiketoimintaamme”, kääritty Oni Pressin kustantaja James Lucas Jones. “Meidät lopetetaan Gen Con: lle, eivätkä voi odottaa tyydyttämistä pelimarkkinakavereihin, jotka ovat sekä uusia että vanhoja näyttelyssä, jotta voimme käydä läpi kaiken, mitä meillä on ruoanlaitto osana ONI -pelejä.”

Tietoja Oni Press, Inc.

Oni Press on ensisijainen sarjakuva sekä Graafinen kirjajulkaisija, joka löytyy Portlandista, Oregonista. Vuonna 1997 perustettu ONI Pressin johtavat luoja sekä kustantaja Joe Nozemack sekä päätoimittaja James Lucas Jones. Oni Pressin kuratoitu linja sisältää valikoiman myydyimpiä, palkittuja, alkuperäisiä ja lisensoituja sarjakuvia sekä graafisia romaaneja, mukaan lukien: [Adult Swim]: n Rick ja Morty, Nickelodeonin hyökkääjä Zim, Scott Pilgrim, Queen & Country, Courtney Crumrin, Wasteland, Kuudes ase, Stumptown, Wet Moon, kirje 44, bunkkeri, elämä jälkeen, kylmässä kaupungissa ja Kaijumaxissa.

Jaa tämä:
Jaa

Reddit
Viserrys

LinkedIn
Tumblr

Sähke
Pinterest

Facebook
Tasku

Whatsapp

Kuten tämä:
Kuten lataaminen …

Liittyvä

Oni-Lion Create Publishing Group Hires Advertising Professional Alex Seguraalex Segura on liittynyt Oni-Lion Create Publishing Groupiin myyntijohtajaksi ja markkinointijohtajaksi. Lehdistötiedote seuraa: Mediatiedote-Oni-Lion Create Publishing Group on innoissaan paljastamaan Alex Seguran lisäämisen myynti- ja markkinointijohtajaksi. Segura valvoo Oni-Lion Forgen…
18. toukokuuta 2021 “Comiclist”

Firewatchin Sean Vanaman ja Olly Moss Rickin ja Mytyledia-julkaisun säveltämiseksi-Portlandin pääministerin sarjakuvien kustantaja Oni Press on ekstaattinen paljastamaan erityinen Rick ja Morty ™ -sovellus, jonka on kirjoittanut Sean Vanaman ja Olly Moss Camp Santon hittivideopelistä Firewatch ™! Sean Vanaman on perustaja A…
12. heinäkuuta 2017 “Sarjakuvat”

Uusi Rick ja Morty-minisarja esiintyvät vuonna 2021. Pitkäaikainen Rick ja Morty ™ -sarjakuvajulkaisija ONI Press tuovat uusia tarinoita kultti-perinteiseen fandomiin ensi vuonna. Lehdistötiedote seuraa: Mediajulkaisu-Oni-Lion Create Publishing Group paljastaa mielellään aivan uuden Rickin ja Morty ™-miniseriaalien tulevan esittelyn-Rick ja Morty ™: Worlds…
15. lokakuuta 2020 “Comiclist”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Haastattelu: Brandon Montclare Marvelin huolenaiheesta itse: Fearsome Four
Next post Marvel-hahmojen Sony Pictures Universe, joka sisältää Marc Guggenheimin