Action Lab Entertainment Heinäkuu 2018 Pyydät

Action Lab Entertainmentin ystävälliset ihmiset ovat toimittaneet sarjakuvan sarjakuvien ja muiden toukokuun 2018 esikatselussa esiteltyjen tuotteiden pyynnöillä, jotka on järjestetty toimittamaan heinäkuusta 2018 alkaen.

Athena Voltaire jatkuva #5

Kirjailija (t): Steve Bryant
Taiteilijan nimi (t): Yusuf Idris (taide), Emily Elmer (värit)
Kansitaiteilija: Steve Bryant (kansi A), Staz Johnson (kansi B), Brent Schoonover (kansi C)

Athena Voltaire sekä Golden Dawn, osa ensimmäistä. Uusi tarinakaari alkaa, kun Athena matkustaa Portugaliin hakemaan aiemmin löytämätön Davinci Codex. Tietysti on aina muita kiinnostuneita puolueita …

32 pgs./ t / fc 3,99 dollaria

Diamond -tuotekoodaus
Toukokuu181246 – Athena Voltaire 2018 Jatkuva #5 CVR A Bryant
Toukokuu181247 – Athena Voltaire 2018 Jatkuva #5 CVR B Johnson
Toukokuu181248 – Athena Voltaire 2018 Jatkuva #5 CVR C Shoonover

Ghoul -partiolaiset, nide 2: Olin tweenage -ihmissusi

Kirjailija (t): Steve Bryant
Taiteilijan nimi: Mark Stegbauer, Jason Millet
Kansitaiteilija: Mark Stegbauer ja Jason Millet

Uusi uhka varsi täysikuu Hollow, maailman paranormaali rahoitus! Kun taas on yhtä paljon kuin Ghoul -partiolaiset ratkaista salaisuus ihmissusi havaintojen takana, joka vaivaa Camp Lake Crystalia. Ole valmiina. Ole erittäin valmistautunut.

128 pgs./ e / fc 14,99 dollaria

Timanttituotekalli
Toukokuu181249 – Ghoul -partiolaiset olin tweenage -ihmissusi tp

Ruori #4

Kirjailija (t): Jehanzeb Hasan
Taiteilijan nimi: Mauricio Caballero
Kansitaiteilija: Mauricio Caballero

Täysin varustettu ja riittävä lepäsi, juhla jatkaa matkaa itään Midlandsin yli. Luna on sitoutunut viemään Eldrickin taloonsa Plumbrokessa ennen matkansa jatkamista Halifax -taloon … Kuitenkin hän kertoo hänelle totuuden? Pahaenteinen pää odottaa heitä lopullisessa määränpäässä.

32 pgs./ t / fc 3,99 dollaria

Timanttituotekalli
Toukokuu181250 – ruori #4

Raven vuosi 2 #10

Kirjailija (t): Jeremy Whitley
Taiteilijan nimi: Xenia Pamfil, Christine Hipp
Kansitaiteilija: Sorah Suhng

Tiivistelmä: Se on makeover -aika! Ei, jos todellakin, jos vaikeat purjehduspiraatin naisten tiimimme aikoo siirtää itsensä tanssijoiden joukkoina, se vie jonkin verran työtä. Onneksi he pelastivat vain tanssijoiden yrityksen vain työkaluilla. Nyt kun joukkueemme aloittaa tunkeutumisensa tavoitteena Magpie -palatsin ytimelle, onko heillä mitä tarvitaan päästäkseen Ravenin sisarukseen puhaltamatta kannetta?

32 pgs./ A / FC 3,99 dollaria

Timanttituotekalli
Toukokuu181253 – Prinssiton Raven Year 2 #10

Toyetica #10

Kirjailija (t): Marty Legrow
Taiteilijan nimi: Marty Legrow
Kansitaiteilija: Marty Legrow

Keskustelu Sweetinan kanssa on Minky epäilyttänyt useimpien purkaisten olennaisia ​​uskomuksia oman lisäksi. Samaan aikaan Dollingtonin menneisyyden vuosikymmeniä vanha temppu on pinnoitus, kun opiskelijoille on enemmän. Onko Trixie löytänyt avaimen, joka viimein ratkaisee sen?

32 pgs./ E / FC 3.99

Timanttituotekalli
Toukokuu181254 – Toyetica #10

Tietoja Action Lab Entertainment -kehityksestä, joka on kehitetty vuonna 2010, kun he yhdistävät kollektiiviset kykynsä yhdeksi, voimakkaaseen kokonaisuuteen, Action Lab Entertainmentin jäsenillä on lukemattomia vuosia multimedian kustantamisessa, suunnittelussa ja liiketoiminnassa. Heidän ensimmäinen julkaisunsa, murtumansa, rahoitettiin tehokkaasti Kickstarterilla, ja siitä lähtien he ovat jatkaneet tavoitettaan luoda korkealaatuista, genreä kallistavaa viihdettä. Sen muodostumisen jälkeen A.L.E: n tunnustukset kehittyvät edelleen jokapäiväisesti. Sen näkyvämpiä nimikkeitä ovat kaiken ikäisiä materiaaleja, kuten Eisner, Glyph, Shel Dorf Award -sarja, joka on ehdotettu Princeless, ihmeellinen (perustuu Nickelodeon -televisiosarjaan), Jamal Iglen Molly Danger, taiteilija/ kirjailija Katie Cookin Gronk sekä Gayle Middleton’s (My My My My Bit Pony, pienin lemmikkikauppa) hirvittävän suloiset vampletit. Action Labin kypsät vierailijat leimaavat Action Lab Risk Zone jatkaa Comics Entertainmentin kirjekuoren, jonka otsikot ovat yhtä erilaisia ​​kuin Charles Bandin nukketeatterimestari ja Dan Mendozan yli-kauhu-komedia Zombie Tramp, Vampblade ja itty Bitty Bunnies in Rainbow Pixie Candy Land, samoin kuin sosiaalisesti sopivat nimikkeet, mukaan lukien Southern Dog, Kingdom Bum sekä M Goodwinin tomboy.

Jaa tämä:
Jaa

Reddit
Viserrys

LinkedIn
Tumblr

Sähke
Pinterest

Facebook
Tasku

Whatsapp

Kuten tämä:
Kuten lataaminen …

Liittyvä

Action Lab Entertainment Syyskuu 2018 Pyydät Kyvilijat Action Lab Entertainment -tapahtumassa ovat toimittaneet sarjakuvan sarjakuvien pyynnöillä sekä muilla heinäkuun 2018 esikatselussa esiteltyissä tuotteissa, jotka on järjestetty toimittamaan syyskuussa 2018 alkaen. Niin
30. heinäkuuta 2018 “Sarjakuvat”

Action Lab Entertainment Elokuu 2018 Pyynnöt Action Lab Entertainmentin ystävälliset ihmiset ovat toimittaneet sarjakuvia sarjakuvien ja muiden tuotteiden pyynnöillänull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post PUOMI! Studiot ilmoittaa erilaisista FCBD -suunnittelijoiden allekirjoittamisesta
Next post Kulissien takana!! Volyymit 1-2