Bravest Warriors -variantti Boomin paljastama! Sen lisäksi, että ryöstölaatikko

Media -julkaisu – mitä tapahtuu, kun ylität Star Trekin holodeckin Frederator’s Bravest Warriorsin untuvaan kunnioitukseen? Saat rohkeimmat soturit: tarinoita Holo Johnilta, Boomin kohteliaisuudesta! Studiot. (Kyllä, Holo John on juuri sitä, mikä uskot sen olevan.) Ja mikä paljon parempi tapa nauttia tästä hauskasta, suuresta sarjakuvakokemuksesta kuin saada erityinen variantti ryöstölaatikkoon? Ryöstölaatikko sekä puomi! Studiot ovat tehneet yhteistyötä toukokuussa sisällyttämään sen, mikä on Loot Craten 6. variantti kansi ja hyvin ensimmäisen 48-sivuinen sarjakuva kaikkien aikojen laatikkoon.
Bravest Warriors: Holo John -tarinat lukee viideksi novelliksi, mukaan lukien Paul Allorin (Teenage Mutant Ninja -kilpikonnat); Mad Rupert (Adventure Time: Banaan Guard) sekä John Omohundro, Dannyn ääni Bravest Warriors -animaatiosarjassa. Tämän kannen veti pelkästään Tyson Hesse -ruottikortin, joka on työskennellyt useiden rohkeimpien sotureiden kansi Boomissa! jälki.

”Pidämme ehdottomasti Frederatorista ja Bravest Warriors -sarjasta, mikä puomi! on ollut yhtä paljon kuin muutaman viime vuoden aikana ”, toteaa sekä Ryöstölaatikko Matthew Arevalo. ”Työskentely uskomattomien ihmisten kanssa ryöstömme alistamiseksi jotain hienoa ja ainutlaatuista on unelma, samoin kuin juuri tämän kumppanuuden kanssa tapahtuneita. En voi odottaa nähdä ihmisten lukevan sarjakuvaa ja nauttivan siitä. ”

”Vakaa osa puomista! Henkilöstö on ryöstäjiä ja ovat yllättyneitä joka kuukausi ainutlaatuisella laatikolla. Olemme innoissamme siitä, että pystymme jakamaan yhden intohimoistamme, hilpeän ja kekseliäisen rohkeimman soturin sarjakuvan, kaikkien muiden ryöstölaatikon tilaajien kanssa! ” Sanoi puomi! Studioiden julkaisun ja markkinoinnin presidentti, Filip Sablik. ”Holo John on yksi suosituimmista näkökohdistamme Bravest Warriors -animoituneesta näyttelystä. Vedimme yhteen muutaman hauskimmista ja ammattitaitoisimmista tekijöistä, jotka ymmärrämme, ja käskimme heille, että heidän mielikuvituksensa ovat villinä 48 sivua. Heitä ensimmäinen erityinen variantti kansi, joka on tilattu pelkästään ryöstölaatikkoon, samoin kuin sinulla on todella legendaarinen kylpyhuoneen lukeminen. ”

Olitpa merkittävä puomi! Tuuletin, tai vain todella utelias nähdä, mitä niin upeassa kylpyhuoneessa voi tapahtua, sinulla on 19. toukokuuta klo 21.00 Tyynenmeren aikaa, jotta voit osoittaa ryöstölaatikon ja saada tämä yhdistymisteema.

Tietoja ryöstölaatikosta

Ryöstölaatikko perusti vuonna 2012 geeksiryhmän ja pelaajien yrittäjätiimi, jotka uskoivat, että Internet -vähittäiskaupassa puuttui muutama yhteisöllisyydestä, interaktiivisuudesta, samoin kuin salaisuudesta, että he putosivat kuten PAX: n kaltaisissa näyttelyissä, kuten Pax kuten sekä Comic-Con. Joka kuukausi ryöstölaatikko toimittaa teeman salaisen laatikon parhaimmasta geekistä, pelaamisesta sekä popkulttuurivarusteista yli 250 000 ryöstäjän asiakaskuntaan. Ryhmä pyrkii tarjoamaan erinomaisen kokemuksen, ilmiömäisen tuen, merkittävän yhteisön sekä muutamilta maailman arvostetuimmista viihteistä ja kuluttajatuoteyrityksistä.

Nosta puomista! Studiot
Ross Richien vuonna 2005 perustama Diamond Gem -palkittu “Best Publisher” Boom! Studiot (Boom-Studios.com) tuottaa erittäin suositun Eisnerin ja Harvey-palkittujen alkuperäisten sekä lisensoidujen sarjakuvien sekä graafisten romaanien kanssa alan huippuluokan kykyntä. PUOMI! Studiot koostuu neljästä ainutlaatuisesta jäljennöksestä. Alkuperäinen studion jäljennös on House Mike Careyn itsemurhariskille; James Tynion IV: n metsä; Mark Waidin peruuttamaton; Sons of Anarchy; samoin kuin valtavat vaikeudet Bit Kiinassa. Steven Grantin graafinen kirja 2 Guns julkaistiin Universal Picturesin funktioelokuvana, pääosissa Denzel Washington ja Mark Wahlberg. Boom! julkaisee Charles Schulzin maapähkinöitä; Jim Davisin Garfield; Animaatioverkoston kokemus aika, rutiinishow, uskomaton Gumballin maailma sekä Steven Universe; Mike Kunkelin Herobear sekä lapsi; samoin kuin Natasha Allegrin mehiläinen ja Puppycat. Boom! Box julkaisee Midas -lihan ja Lumberjanes. Kesäkuussa 2013 Boom! Hanki Archaia Entertainment (archaia.com). Archaia on Eisner sekä Harvey-palkittu graafinen kirja, joka kustantaja Hiiren vartija, Cow Boy, Gunnerkrigg Court, Rust, sekä Jim Hensonin tarinan hiekka. Lokakuussa 2013 Boom! Studiot siirtyivät ainutlaatuiseen ensimmäiseen näköiseen yhteyteen 20th Century Foxiin, mikä tarjoaa studion pääsyn sen nimikkeiden kirjastoon ja tarjoamalla kustantajan pääsyn Foxin laajaan elokuvien luetteloon. Elokuussa 2014 Boom! Studiot aloittivat samanlaisen ensimmäisen näytön yhteyden 20th Century Fox TV: hen perustaakseen kiinteistöjä pienelle näytölle.

Jaa tämä:
Jaa

Reddit
Viserrys

LinkedIn
Tumblr

Sähke
Pinterest

Facebook
Tasku

Whatsapp

Kuten tämä:
Kuten lataaminen …

Liittäänull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Kapteeni America Reborn
Next post Comiclist Preview: Seikkailuaika#67