Vuoden 2019 suurin kupla: Elementalien väärä toivo

, joka on koskaan vedetty suurin temppu, oli elementtien olemassaolon vakuuttaminen. Tai ainakin aiheuttaen yhden viimeaikaisen sarjakuvan keinottelun pahimmista kuplista.

Elementit

Se oli kaikkialla ”Elementals, Elementals, Elementals”. Markkinoinnista artikkeleihin haastatteluihin ja valokuvien asettamiseen. Sitten ensimmäinen kaukana kodin perävaunusta naulasi kotiin hirviöiden läsnäolon, joka perustuu ilman, maan, tulen ja veden elementteihin. Kaikesta tästä on välttämätön sarjakuva niille, jotka pyrkivät hyödyntämään alkuaineita, ei ollut kukaan muu kuin yliluonnolliset trillerit #8 (1974). Aiheessa esiteltiin N’Kantu Living Mummy, joka taisteli surkeita elementtejä (Hellfire, Hydon, Magnum ja Zephyr) ensimmäisessä ulkonäköstään.

Ennen ensimmäistä vihjeä elokuvassa käytettävistä elementistä, yliluonnollisten trillerien #8 myynti oli parhaimmillaan pysähtynyt erittäin pienellä myyntimäärällä; Kirjan kopiot luokiteltu CGC 9.8 myytiin alle 100 dollarilla ja CGC 9,6: lla alle 60 dollarilla. Kun Elementals Ferpor iski, vain muutamassa kuukaudessa myyntihinnat nousivat jopa 840 dollariin 9,8 ja 450 dollarilla 9,6: lla. Näistä taivaan korkeista hinnoista huolimatta kuplan ensimmäinen vihje olisi pitänyt olla erittäin pieni määrä, jolla korkeat myyntihinnat saavutettiin, ellei myös aikaisempi pieni määrä.

Aivan kuten Mysterion illuusiot katosivat, niin myös yliluonnollisten trillerien #8 markkinat olivat kaukaisen kodin maailmanlaajuisen julkaisun jälkeen. Viimeisin CGC 9.6 myytiin 180,53 dollarilla elokuussa 2019; Alas -60% korkeasta. Vielä pahempaa, CGC 9.8: lle on tapahtunut 0 myyntiä. Elementissä ei todennäköisesti tarkisteta uudelleen lähitulevaisuudessa, yliluonnollisten trillerien #8 markkinoilla on uskomattoman huono sijoitusnäkymä.

Yliluonnollisten trillerien #8 myyntimäärä on huomattava, että se ei ehkä ole osoitus elementtien kokonaismarkkinoiden kokonaismarkkinoiden; Tätä varten onneksi voimme etsiä sulan miehen ja Hydro-Manin kahta merkkiä.

Sulan mies ja vesi-mies

Vaikka Solten Man ja Hydro-Man eivät olleet osa alkuperäistä Elemental-tiimiä, niitä esiintyi voimakkaasti kotoa ympäröivässä tavarassa. Lisäksi kaikki perävaunusta löytyvät sarjakuvienumerot pääsiäismunat ruokkivat sulan miehen huhuja ja hydro-miehen sisällyttämistä alkuaineisiin. Tähän sisältyy vene, joka on numeroitu nimellä “ASM 212”, viittaus vesi-miehen ensimmäiseen esiintymiseen Amazing Spider-Man #212 (1981); ja auton rekisterikilpi ”2865 SEP”, joka oli viittaus sulan miehen ensimmäiseen esiintymiseen Amazing Spider-Man #28: ssa (1965). Kaikki merkit osoittivat sulan miehen ja vesi-miehen elementtien jäseninä. Se ei olisi ensimmäinen kerta, kun jäsenet vaihdettiin muiden hahmojen kanssa, joiden ominaisuudet kuvaavat elementtejä. Saan satunnaisesti, miksi Hydro-Man saa tavuviivan, mutta sulaa mies ei?

Takaisin kirjojen markkinoiden käyttäytymiseen; Käytetään ASM #28: n ja ASM #212: n myyntihintoja CGC -väestölaskentatiedoissa niin lähellä 20% ja 50% ylimmästä. Solten Manin hämmästyttävälle Spider-Man #28: lle, CGC 8.0 ja 6,5 ​​kappaletta kirjan myytiin vastaavasti noin 750 dollarilla ja 230 dollarilla. Kaukosta kotimaasta, he saavuttivat korkeimmat 1 726,43 dollaria ja 499,95 dollaria. Samoin Hydro-Manin hämmästyttävälle Spider-Man #212: lle, CGC 9.8 ja 9,6 myytiin edeltäviä elokuvien tasoja 375 dollaria ja 100 dollaria, sitten saavuttivat korkeat 527 dollaria ja 220 dollaria. Missä he ovat nyt? ASM #28: n 8,0 ja 6,5 ​​ovat 968 dollaria ja 293 dollaria; erittäin pienellä myyntimäärällä korkeammalla päässä. ja ASM #212: n 9,8 ja 9,6 ovat 200 dollaria ja 100 dollaria. Melko merkittäviä tappioita kaikkialla; Huolimatta myyntihinnoista kirjojen haltijat näyttävät olevan haluttomia myydä ja toteuttamaan tappioita.

Johtopäätös

Kaikki merkit osoittivat elementteihin, mukaan lukien sulan mies ja vesi-mies, joka esiintyi Spider-Manissa: Kaukana kotoa. Kun kaikki tuolloin käytettävissä olevat tiedot, oletus siitä oli todennäköisin tulos. Valitettavasti se kaikki romahti heti, kun elokuva julkaistiin ja käsitys oli yhdellä putouksella. Seurauksena on, että minkä tahansa yliluonnollisten trillereiden #8, Amazing Spider-Man #28: n ja Amazing Spider-Man #212 -yhtiön ja Amazing Spider-Man #212: n perusteet romahtivat.

Tässä tapauksessa vaikea totuus, parhaat päätökset tehtiin todennäköisesti saatavilla olevista tiedoista; Mutta valitettavasti se ei vain onnistunut. Sen hyväksyminen ja eteenpäin, jolla on paras jalka eteenpäin, on siirtyä seuraavaan spekulointiin.

“Mitä silmät näkevät ja korvat kuulevat, mieli uskoo.” – Harry Houdini

GoCollect on sarjakuvan hinnanopas kaikkien luokiteltujen sarjakuvien myyntitietojen seuraamiseksi reaaliajassa. Reilut markkina -arvot ovat nyt käden ulottuvilla. Katso kaikki ominaisuudet osoitteessa www.gocollect.com

Jaa tämä:
Jaa

Reddit
Viserrys

LinkedIn
Tumblr

Sähke
Pinterest

Facebook
Tasku

Whatsapp

Kuten tämä:
Kuten lataaminen …

Liittyvä

Miksi tietyt sarjakuvat ovat tärkeitä keräilijöille ja sijoittajille? Keräilijät ja Invesnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Comiclist Preview: Seikkailuaika#67
Next post Comiclist Preview: Moonshine#1